Annemarie Klanderman

Annemarie Klanderman - fotografie: Ingrid Bargeman

Fotografie: Ingrid Bargeman

Als psycholoog heb ik jarenlang gewerkt bij het DES Centrum, een patiëntenorganisatie op het gebied van o.a. vruchtbaarheids- en zwangerschapsproblemen. Nog steeds ben ik als vrijwilliger verbonden aan het DES Centrum. Sinds 2009 voer ik mijn eigen psychologiepraktijk. Na de vroeggeboorte van mijn jongste zoon in 2011 ben ik mij gaan specialiseren in psychologische zorg rondom zwangerschapscomplicaties en vroeggeboorte.

Mijn zorg

Ik werk op basis van inzichten en technieken uit de cognitieve gedragstherapie, mindfulness, ACT, oplossingsgerichte therapie en EMDR. De gesprekken vinden o.h.a. plaats in mijn praktijk, maar ik kan ook naar jou toekomen, in het ziekenhuis of thuis. Ook zijn telefonische consulten en consulten via Skype en e-mail mogelijk. 

Tarieven:

Consult (60 min.) in praktijk: €90,- 

Consult (60 min.) op lokatie: €90,- + reiskostenvergoeding

Consult (30 min.), telefonisch/via Skype/e-mail: €45,-

NB: Ik ben aangesloten bij de NVPA. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, wordt een deel van de kosten vergoed. Check dit bij je verzekeraar! 

Klachten en geschillen

Als psycholoog voldoe ik aan de Beroepscode van de NVPA. Daarnaast sta ik als psycholoog geregistreerd in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Voor klachten-en geschillenafhandeling sta ik geregistreerd bij de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg).

Mocht je als cliënt een klacht over mij of mijn dienstverlening hebben, dan kunnen wij dit samen uiteraard bespreken. Indien je hierbij hulp nodig hebt, kun je je bij de NVPA (info@nvpa.org) of de SCAG (info@scag.nl) melden.

Contact opnemen?

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kun je mij bellen of mailen. Ook kun je een bericht achterlaten via het contactformulier. Ik neem vervolgens binnen 24 uur contact met je op.

Telefoonnummer: 06 – 44020979
Email: info@praktijk-klanderman.nl

Praktijkadres:
De Peppelaar 2, 7491 DK Delden

De praktijk is geopend op vrijdagen.

Vervoer

Met de auto:
De praktijk ligt in een rustige woonwijk. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Met het OV:
De praktijk ligt op 15 minuten loopafstand vanaf treinstation Delden.

Contactformulier