Lotgenotenbijeenkomst: Als zwanger worden niet vanzelf gaat

Logo Klanderman & Arav

Nu is er weer een van mijn vriendinnen zwanger!

Iedereen zegt dat ik het gewoon even los moet laten...

De grens tot waar we zouden gaan, ligt al ver achter ons…

Ik blijf lachen, maar van binnen huil ik.

Zwanger worden gaat niet vanzelf

Is dit voor jou herkenbaar? Je wilt dolgraag zwanger worden, jullie ‘zijn al een poosje bezig’, maar een zwangerschap laat op zich wachten. Misschien ondergaan jullie zelfs al een fertiliteitsbehandeling. Je zit samen in een traject vol onzekerheden, vragen, zorgen, hoop en teleurstelling. En je vraagt je misschien af hoe anderen in een soortgelijke situatie hier mee omgaan. Om hierover van gedachten te kunnen wisselen met lotgenoten faciliteert Praktijk Klanderman & Arav de volgende lotgenotenbijeenkomst:

Als zwanger worden niet vanzelf gaat

Praktijk Klanderman & Arav faciliteert deze avond twee keer in voorjaar 2016. Annemarie Klanderman is gespreksleider op beide avonden.

Data bijeenkomst

Datum: 9 mei 2016
Tijd: 19.30u – 21.30u
Locatie: Partycentrum Weijenborg, Spoorstraat 16, Delden

Datum: 4 juli 2016
Tijd: 19.30u – 21.30u
Locatie: Partycentrum Weijenborg, Spoorstraat 16, Delden

Inhoud bijeenkomst

Wanneer je iets heel graag wilt, doe je alles wat in je vermogen ligt om je doel te verwezenlijken. Dat geldt ook voor het in vervulling laten komen van jullie kinderwens. Hoe moeilijk is het dan ook, als blijkt dat je inspanningen niet beloond worden. Omdat er een medische verklaring voor is, of soms ook niet.

Niet altijd is duidelijk waarom een zwangerschap op zich laat wachten. Een ding is zeker, de periode waarin alles draait om zwanger proberen te raken kan een heftige tijd zijn wanneer deze langer duurt dan gehoopt. Het kan zijn dat jullie je samen heel eenzaam voelen, hoe meelevend de omgeving ook kan reageren. Je vraagt je misschien af hoe anderen in eenzelfde situatie daar mee omgaan. En wat anderen uit ervaring weten over de praktische (on)mogelijkheden van fertiliteitsbehandelingen binnen Nederland.

Om je verhaal te kunnen doen en hierover van gedachten te wisselen met lotgenoten stellen wij je in de gelegenheid met elkaar in contact te komen op een van de twee avonden. De avond heeft een laagdrempelig karakter. Onder het genot van een kop koffie of thee samen zijn en vrijuit kunnen praten over wat je bezig houdt.

Want hoewel je je misschien eenzaam voelt, jullie zijn zeker niet alleen!

Informatie en aanmelden

Bel gerust 06-44020979 als je meer wilt weten over deze avond. Je kunt je ook meteen opgeven via onderstaand contactformulier.

Kosten en vergoeding verzekeraar
De kosten bedragen €15,- per persoon, inclusief koffie en thee. Omdat Annemarie o.a. is aangesloten bij het NVPA valt haar begeleiding ook wel onder ‘alternatieve geneeswijze’. Als je aanvullend bent verzekerd, kan het zijn dat je de avond vergoed krijgt. Check dit bij je verzekeraar. Of bel ons op 06-44020979, zodat wij je kunnen helpen dit uit te zoeken.

Aanmelden

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]